Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ: ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ => ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Όλες οι πρόσφατες, επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες, που μελετούν την επίδραση των ζώων συντροφιάς στην υγεία μας, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: Υγιή, ευδιάθετα κατοικίδια => περισσότερο υγιείς, ευδιάθετοι ιδιοκτήτες.

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Χαροκόπου αναγνωρίζουμε τη στενή αλληλεπίδραση των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς με τα κατοικίδιά τους, γι' αυτό οι άξονες, στους οποίους βασίζεται η δομή και λειτουργία του ιατρείου μας είναι:

 

1. Ενημέρωση ιδιοκτητών:

Ο ιδιοκτήτης είναι αυτός, που είναι υπεύθυνος για το κατοικίδιό του και θα πρέπει να έχει λάβει την κατάλληλη ενημέρωση, ώστε να γνωρίζει: ποιες είναι οι υποχρεώσεις του, τί οφείλει να πράξει σε περίπτωση, που αδυνατεί πλέον να συντηρήσει το κατοικίδιό του, βασικά σημεία της νομοθεσίας, που διέπει την κατοχή ζώων συντροφιάς, ποια είναι η ενδεδειγμένη διατροφή και φροντίδα, για το κατοικίδιό του, πότε υπάρχει ανάγκη προσκόμισής του στο γιατρό, κλπ. Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Χαροκόπου, όλοι οι πελάτες μας λαμβάνουν εντελώς δωρεάν αναλυτική ενημέρωση, από την πρώτη κιόλας επίσκεψή τους και ενθαρρύνονται στη διατύπωση ερωτήσεων, για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας τους και την παροχή διευκρινίσεων σε κάθε θέμα, που τους απασχολεί. 

 

2. Σύγχρονα μοντέλα διαχείρισης της υγείας των ζώων: 

Ηλεκτρονικός Φάκελος Ασθενή.  Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Χαροκόπου τηρείται βάση δεδομένων με το πλήρες ιστορικό, τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις χορηγηθήσες θεραπείες, για όλους τους ασθενείς μας (ηλεκτρονικός φάκελος ασθενή).

Εξατομικευμένη Κτηνιατρική Προσέγγιση. Η λήψη πλήρους ιστορικού (πχ. περιβάλλον διαβίωσης, κληρονομικότητα, νοσολογικό παρελθόν, διατροφικές και άλλες συνήθειες, ακολουθούμενα εμβολιακά και αντιπαρασιτικά προγράμματα, ιστορικό αλλεργιών, αυτοάνοσα νοσήματα, γαστρεντερολογικά συμπτώματα, χρόνιες δερματοπάθειες, χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα, κλπ) σε συνδυασμό με τον κλινικό έλεγχο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιτρέπουν την εξατομίκευση της θεραπευτικής αντιμετώπισης, την παροχή εξατομικευμένων διατροφικών και άλλων συμβουλών, εξατομικευμένων εμβολιακών και αντιπαρασιτικών προγραμμάτων και άλλων προληπτικών μεθόδων διαχείρισης της υγείας των ζώων. 

Προληπτική κτηνιατρική. Έχουμε επιλέξει να παρέχουμε βασικές υπηρεσίες προληπτικής κτηνιατρικής, αδιακρίτως, σε όλους τους μικρούς φίλους μας. Η παροχή εξατομικευμένων διατροφικών συμβουλών και φροντίδας, εξατομικευμένων αντιπαρασιτικών προγραμμάτων και οικονομικών, εξατομικευμένων πακέτων επανεξετάσεων και ετήσιου check up, αποδεικνύουν στην πράξη στους πελάτες μας, τα οφέλη της εφαρμογής της κτηνιατρικής πρόληψης.

Ολοκληρωμένη θεραπευτική αντιμετώπιση. Οι μειωμένες τιμές των επανεξετάσεων κάνουν προσιτή για τους ιδιοκτήτες την παρακολούθηση των ζώων τους, μέχρι την πλήρη αποθεραπεία, ώστε να αποφεύγεται η ευκαιριακή και αποσπασματική αντιμετώπιση των περιστατικών. Αναγνωρίζουμε, την αλληλεπίδραση ανάμεσα στην υγεία των κατοικιδίων και των ιδιοκτητών τους (αρχή της ενιαίας υγείας), γι' αυτό και ανά περίπτωση, παρέχονται στους ιδιοκτήτες, πλην της θεραπείας, οδηγίες για τη χρήση μέτρων προστασίας, για την εφαρμογή απολυμαντικών και αντιπαρασιτικών στο περιβάλλον, κλπ., ώστε να επιτυγχάνεται μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση. 

Σύγχρονες Υπηρεσίες. Το ιατρείο μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εξεταστήριο, υπέρηχο και χωριστό, πλήρως εξοπλισμένο χειρουργείο. Παρέχουμε εξειδικευμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες, χάρη στην άρτια επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και των συνεργατών μας και στην εξειδίκευση, που προσφέρουμε ανά επιστημονικό πεδίο, στα λοιμώδη και στα παρασιτικά νοσήματα, στη μικροβιακή αντοχή, στη χειρουργική μαλακών μορίων, στην απεικόνιση, στη δερματολογία, κλπ. Η σύγχρονη και επικαιροποιημένη κτηνιατρική προσέγγιση επιτυγχάνεται με:

         ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ        ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ        ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΑΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ        ΕΝΙΑΙΑ ΥΓΕΙΑ 

 

3. Φιλικό περιβάλλον - Σύγχρονη εξυπηρέτηση - Προσιτές τιμές:

Ο ευρύχωρος, ευχάριστος και φιλικός χώρος μας προσφέρει μία άνετη αναμονή, για ιδιοκτήτες και κατοικίδια. Η διαμόρφωση ανεξάρτητων χώρων εισόδου και αναμονής για σκύλους και γάτες μειώνει το στρες των μικρών μας ασθενών, κατά την ιατρική τους επίσκεψη και διευκολύνει τη διαχείριση των επιθετικών σκύλων. Κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να ζυγίζει το κατοικίδιό του στη ζυγαριά, που βρίσκεται στην αίθουσα αναμονής και να τηλεφωνεί για να προσκομίζει το κατοικίδιό του για μέτρηση της πίεσης του αίματος εντελώς δωρεάν. 

Όλοι οι πελάτες μας ενημερώνονται τηλεφωνικά και μέσω sms για την έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων των κατοικιδίων τους, ενώ παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα - μέσω της συνδεδεμένης στην ιστοσελίδα μας πλατφόρμας - να καλύψετε εντελώς δωρεάν, ηλεκτρονικά, με λίγα κλικ, θέση ραντεβού, την ημέρα και ώρα, που επιθυμείτε, έως και μία ημέρα πριν. Εκπρόσωπος του ιατρείου μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα, να αξιολογήσει το χρόνο, που απαιτείται για την υπηρεσία, που επιθυμείτε να σας παρέχουμε, και να οριστικοποιήσει το ραντεβού σας, χωρίς να χρεώνεστε περιττά τηλέφωνα και για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, με τη μικρότερη δυνατή αναμονή.

Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών μας, για τις εκπτώσεις μας σε πελάτες με περισσότερα από ένα κατοικίδια και για τις εκπτώσεις σε ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ και σε ιδιοκτήτες σκύλων οδηγών τυφλών.